Sustainability

SAU | Amsterdam, uw groene leverancier!

We hebben gemerkt dat onze klanten het belang van duurzaamheid inmiddels ruimschoots erkennen bij het kiezen van een leverancier. Wij, als SAU | Amsterdam neemt duurzaamheid serieus. Daar staan wij voor.

Hieronder kunt u onze inspanningen voor het behoud van deze wereld voor ons, en uw kinderen, vinden:

Recycling

Wij verzamelen alle restmateriaal, extra tombstones etc en overhandigen deze aan een recycle bedrijf. We hebben het recycle bedrijf gekozen welke het dichtstbijzijnde was om vervuiling te voorkomen door het transport. Wij garanderen dat al onze transparante awards en tombstones zijn gemaakt van dit gerecycled materiaal.

Op verzoek kunnen we overigens alle tombstones terugnemen mits deze zijn gemaakt door ons bedrijf. Wij zorgen dan voor de verdere verwerking van deze producten. Neem aub contact op met onze medewerkers en de afhaling is zo geregeld. Let op: we nemen alleen de door ons geleverde producten retour. Voor producten van andere leveranciers moeten we de pick-up en verzendkosten in rekening brengen.

Kantoor

Op ons kantoor proberen we vooral digitaal te werken, daarom sturen we digitale facturen, catalogi en afbeeldingen om u te inspireren! Onze afdrukken toners worden trouwens overhandigd aan een recyclingbedrijf.

Productie

We werken voor 97% met een grondstof die (en wordt) kan gerecycled. Onze restanten, reserveonderdelen en andere resten worden verzameld en naar de dichtstbijzijnde recycle fabriek gebracht.

Verpakkingen

Al onze boxen zijn gemaakt van gerecycled papier

Vervoer

Wij combineren uitgaande verzending naar een enkele pick-up en gebruiken een partner die ons helpt om de milieueffecten minimaliseren, lees meer bij https://sustainability.ups.com/

Split Invoice
Artwork
Artwork
Split Invoice

How it works?

Step 1: Request

mail-iconLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Step 2: Design

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Step 3

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Step 4

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Sports Tombstone

Back to Top