Betaling condities

Vaste klant

Voor onze vaste, terugkerende, klanten hebben we een standaard betalingstermijn. U kunt ons betalen binnen 2 weken na ontvangst van de factuur. De factuur zal gemaakt worden nadat de goederen ons pand in Nederland hebben verlaten. Indien de betaling wordt gedaan door middel van een PayPal-link zal er een kleine vergoeding op het factuurbedrag worden toegevoegd.

Nieuwe klant

Wanneer u een nieuwe klant bent zal de eerste factuur vooraf betaald moeten worden, tenzij anders besloten door uw contactpersoon. In ieder geval wordt op  voorhand geïnformeerd indien we een (deel) betaling vooraf wensen te ontvangen. 

Betalingsverzoeken (Money Requests) van PayPal

Als u wenst om via een creditcard te betalen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt hierover contact opnemen met finance@sau.nl of via telefoon 020-6654404. Let wel op dat er dan een kleine opslag aan de factuur wordt toegevoegd. Dit is niet dat wij betaald willen hebben voor deze service, maar dat is omdat deze kosten door Paypal in rekening worden gebracht. Wij werken met een betaallink van Paypal. Ook als u géén account heeft van Paypal is d betaling mogelijk!

U krijgt een e-mailbericht met een betalingsverzoek (Money Request) van info@sau.nl. In dit bericht worden diverse zaken vermeld die voor ons van belang zijn.

Als u een betalingsverzoek ontvangt, vindt u in het bericht een link waarop je kunt klikken om te kunnen betalen. Kunt u niet op deze link klikken, dan kunt u deze kopiëren en in de adresbalk van uw browser plakken. U kunt ook betalen door in te loggen bij uw PayPal-rekening en op de tab Geld sturen (Send Money) te klikken.

Split Invoice
Artwork
Artwork
Split Invoice

Aan de slag met een aanvraag!

Stap 1, uw aanvraag

Bij uw aanvraag zou het fijn zijn indien u de volgende informatie meestuurt:

  1. De dealinformatie; als u deze volledig voorhanden heeft kunnen wij hiermee aan de slag
  2. Wat zijn de wensen van het dealteam, willen ze hout, crystal, groot, klein? Het is handig deze informatie al te hebben zodat we snel het gewenste product kunnen maken
  3. Hoeveel stuks wilt u maken. Bij het vaststellen van een stuksprijs is het weten van het aantal benodigde tombstones/awards belangrijk. Immers kosten die gemaakt worden worden verdeeld over het aantal stuks.
  4. Voor welke levertijd wilt u de bestelling plaatsen. Wij kunnen sommige producten binnen een paar dagen af hebben, andere hebben gewoon een langere doorloop tijd.
  5. Uw budget; weet u uw budget? Deel deze informatie met ons zodat we binnne het gewenste budget kunnen ontwerpen.

Stap 2, het maken van designs

Direct na de “intake” van fase 1 gaan we voor u aan de slag met het ontwerpen. Uw aanvraag zal door een team behandeld worden waarin uw contactpersoon en designers deel vanuit maken. We maken dan 2 a 3 designs om een richting te bepalen. Vaak zitten we direct goed qua model maar als dit niet zo is VERTEL HET ONS! Dan maken we gewoon andere designs. In deze fase kunnen wij u ook een prijsopgave verstrekken.

Stap 3, het selecteren van designs

U heeft de eerste selectie gemaakt maar wellicht liggen er meer schetsen op tafel. Vind u een andere richting mooier, of heeft u een beter ontwerp gezien? Vertel het ons en wij zullen voor u nieuwe designs tekenen.

Stap 4, het bestellen

Als er een keuze is gemaakt lopen wij nogmaals, met u, het design na. Als alles goed is en het artwork gereed is voor het produceren, sturen wij u een orderbevestiging per pdf met daarin de offerte ter ondertekening en het gekozen design. Dit is de laatste fase waarin u nog iets kunt wijzigen in het design. Na ondertekening van de PDF beginnen wij direct met het productieproces.

Mocht u de kosten willen delen met een andere partij, SPLIT INVOICING, kunt u dit formulier van de site downloaden of aanvragen per mail. Het verdelen van de factuur(kosten) kost u slecht € 7.50 per gekozen design.

Stap 5, productie en levering

Wij produceren in de EU binnen de met u afgesproken tijden. De levertijden kunnen afhangen van het soort materiaal, de complexiteit van het design of van een product dat wij extern moeten laten bewerken. Levertijden kunnen varieren van 1 dag tot ca 3-4 weken. Wij hebben een betrouwbare partij gekozen voor het bezorgen van uw bestellingen, namelijk UPS. Uw goederen worden vaak al binnen 24 uur nadat ze gereed zijn voor verzending geleverd.

Stap 6, de betaling

Als de levering de deur uit is gaat uw dossier naar de afdeling facturatie. Pas dan ontvangt u, of als u heeft gekozen voor een split invoicing ook de andere partijen, een rekening.

Sports Tombstones

Back to Top